مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی و قضایی قوه قضائیه با حاشیه هایی خواندنی همراه بود.
به گزارش جهان ،در این مراسم جمشیدی ،معاون سابق حقوقی و قضایی قوه قضائیه حقوق دریافتی خود را از قوه قضائیه به اندازه قاضی معمولی اعلام کرد و افزود : در هزینه بیت المال به شدت سختگیری می کردم.
جمشیدی به دردسرهای سالهای خدمت در قوه قضاییه برای خانواده اش اشاره کرد و با بیان اینکه چون عناوین و مسئولیت هایش از سوی نظام بوده است خانواده اش را از استفاده از آنها منع کرده بود،گفت همسرم که مدیر دبیرستان است در این سال ها در فرم های اطلاعات فردی جای مشخصات همسرش را خالی می گذاشت به طوری که همکارانش می پنداشتند که همسرش فوت کرده است و با وی با ترحم رفتار می کردند.
وی افزود :دخترم نیز مانند همسرم، در معرفی مسئولیت های اینجانب معذوریت داشت. قرار بود خودروی زانتیا به ما تعلق گیرد که با مخالفت دخترم مواجه شدم و وی به من تذکر داد که از خودروی 405 استفاده کنم.
معاون سابق توسعه حقوقی و قضایی قوه قضائیه با اشاره به مفقودالاثر شدن برادر 17 ساله اش به ذکر خاطراتی از دوران دفاع مقدس و حضورش در جبهه ها پرداخت و گفت: یاد گرفتم که بسیجی باشم و به بسیجی بودنم افتخار می کنم و امیدوارم تا آخر بسیجی بمانم و به شهدا واصل باشم.
وی افزود: مادرم در کنار فرزند شهیدش، بدون ریختن قطره ای اشک فریاد دفاع از ولایت و نظام را سر داده بود و آیت الله شاهرودی نیز این مادر شهید را زینب زمان خواند که این فیلم به اصرار رئیس قوه قضایئه در اختیار صدا و سیما قرار گرفت و بارها پخش شد.
یکی دیگر از حواشی این مراسم دعوت نشدن رازینی معاون جدید توسعه حقوقی و قضایی در مراسم معارفه اش بود.در این مراسم که قرار بود معاون قدیم و جدید توسعه حقوقی و قضایی قوه قضائیه تودیع و معارفه شوند از حجت الاسلام علی رازینی به عنوان معاون جدید دعوت به عمل نیامده بود بنابراین این مراسم با تاخیر آغاز شد. معاون اول قوه قضائیه از رازینی و حضار به همین دلیل عذر خواهی کرد.
رازینی هم در سخنان کوتاهی کاهش ساعت کار اداره ها در ماه رمضان را به عنوان اقدامی جالب و دلپذیر دولت نهم برشمرد و گفت: بر این اساس برخلاف مراسم های تودیع و معارفه که مسئولان قدیم و جدید در آن سخنرانی نمی کنند به علت مصادف شدن برگزاری این مراسم با ماه مبارک رمضان از سخنرانی پرهیز می کنم و از تجارب همه برادران بهره خواهم برد.
همچنین، در مراسم تودیع و معارفه معاون حقوقی و قضایی قوه قضائیه جمشیدی معاون سابق در تشریح عملکرد خود و بیان موفقیت های مجموعه تحت مدیریتش به سخت گیری شدید در خصوص هزینه بیت المال اشاره کرد و به ذکر مثالی پرداخت که قابل تامل به نظر می رسد.
معاون سابق توسعه حقوقی و قضایی قوه قضائیه دراین خصوص گفت: این معاونت توانسته است با حداقل هزینه فعالیت کند به گونه ای که برای تنظیم لایحه تجارت فقط 35 میلیون تومان هزینه کرده در حالی که وزارت بازرگانی مشابه این اقدام را با 750 میلیون تومان انجام داده است.
اگرچه جمشیدی درباره دلایل این تفاوت هزینه توضیح نداد اما به نظر می رسد مسئولان وزارت بازرگانی برای تنویر افکار عمومی می بایست در این خصوص توضیحاتی ارایه دهند.
کلیات لایحه قانون جدید تجارت سال گذشته در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
قانون تجارت ایران مهمترین مجموعه مدون قوانین مربوط به امور بازرگانی در ایران است که اساس حقوق تجارت ایران را تشکیل میدهد. این قانون در سیزدهم اردیبهشت سال ???? در ششصد ماده توسط مجلس شورای ملی تصویب شد.
با گذشت 76 سال از قانون تجارت ایران ، با تصویب کلیات لایحه قانون جدید تجارت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، قانون تجارت ایران تغییر کرد. هر چند مسئولان دولت نهم پیش بینی کرده بودند که تصویب قانون تجارت تا پایان عمر مجلس هفتم به پایان خواهد رسید اما پیش بینی آنها درست از آب در نیامد و تصویب قانون لایحه قانون تجارت به عمر مجلس هفتم نرسید. در نهایت مجلس هشتم توانست لایحه قانون جدید تجارت ایران را در کمیسیون اقتصادی تصویب کند.
با توجه به اهمیت لایحه، کمیسیون ویژهای در مجلس برای بررسی این لایحه تشکیل شده است. این کمیسیون ویژه متشکل از تعدادی از اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی، کمیسیون اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن و مجلس است و نمایندگان این کمیسیون ویژه با جدیت در حال بررسی ابعاد مختلف این لایحه هستند.